Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
Dansk homøopatisk apotek (dhapotek.dk) er en del af Auning apotek
Auning apotek
Centervej 4B
8963 Auning
e-mail: auning@apoteket.dk>
Telefon 86 48 80 11 vælg "5" for homøopati

 

Betaling
Hos Dansk Homøopatisk Apotek (dhapotek.dk) kan du betale med Dankort og andre kreditkort.

 

Nye sikkerheds krav ved kreditkort betaling

Der er et nyt sikkerheds krav fra EU om ekstra beskyttelse når du betaler med kreditkort online. Det betyder at du møder en skærmbillede i stil med dette:

De nye sikkerhedskrav fra EU betyder, at alle online køb skal underlægges en ”stærk kundeautentifikation”. Her kan du se, hvilke løsninger du kan benytte som forbruger.

​EU har skærpet sikkerhedskravene for når du handler på nettet, og alle køb skal nu underlægges en ”stærk kundeautentifikation”. Det vil sige, at der som minimum skal indgå to faktorer ud over betalingskortet, når et køb skal godkendes. 

 
Hvis verifikation er påkrævet i forhold til disse regler, vil dette ske via 3D Secure. Denne sikre autentifikation vil afhænge af, hvilke løsninger din bank understøtter, og​ kan eksempelvis ske ved brug af NemID. Bankerne opfordrer generelt til, at du benytter NemID nølgeapp eller nøgleviser, da det ikke længere muligt at benytte nøglekortet i forbindelse med validering af køb på nettet.
 
Du kan også vælge at validere købet ved at indtaste en personlig kode sammen med en engangskode, som du modtager på sms, når du handler på nettet. Første gang, eller inden denne løsning anvendes, skal du oprette en personlig kode, som skal knyttes til dit betalingskort og telefonnummer. 

 

Læs mere om hvordan du kommer i gang her: nets.eu/3ds

 

 

Vi tilbyder følgende leveringsformer:

  • Post Nord "Vælg Selv udleveringssted" (Danmark)

        - Køb over 500 kr. gratis
        - Køb under 500 kr. 48,00 kr.

 

  • Post Nord med omdeling (Danmark):

        - Køb over 350 kr. gratis
        - Køb under 350 kr.: 34,00 kr.

 

  • Post Nord - udlandet (EU lande)

        - Alle køb: 190,00 kr.
        - Norge: pga. toldregler sender vi ikke Allergica's dråber, grundet indholdet af ethanol.

 

  • Afhentning i vores afdelinger: Hornslet, Auning eller Løgten

       - Gratis

 

Forventet leveringstid er 1-3 hverdage. Vi får dag til dag levering, men der kan forekomme leveringstid på en varer. 

Bestillingen sendes som udgangspunkt samlet. 
Dansk homøopatisk apotek bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem.
Har du spørgsmål til vores fragtpriser så kontakt os på: auning@apoteket.dk

 

Ved ferier og helligdage

Når vi nærmere os helligdage og obligatoriske ferieuger kan der være lidt længere leveringstider. Så kan det være en god ide at bestille i god tid, så du når at modtage dine vare inden ferien.

 

Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler via internettet.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:
•    har modtaget din vare
•    får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
•    får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive til Auning@apoteket.dk eller ringe på 8648 8933. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
Du skal dog være opmærksom på at fortrydelsesretten ikke gælder medicin og helsekost produkter, idet disse ikke må sælges videre til anden kunde efter returnering.
Cremer etc. der er plomberet/forseglet tages gerne retur. Dog må plombering/forseglning ikke være brudt.

 

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du bærer risikoen for varen fra det tidspunkt du har modtaget varen.

 

Ønsker du at returnere din bestilling, sendes pakken til:
Auning apotek
Centervej 4B
8963 Auning


Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen/faktura.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.


Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
1. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt.
2. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen. Eksempelvis fødevarer, håndkøbsmedicin, helsekostprodukter, kosmetik mv. Udtrykket ”forsegling” omfatter også særlig emballage, som beskytter varen og tjener som sikkerhed for, at varen ikke har været åbnet.

 

Du mister din fortrydelsesret, hvis;
Du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Ved tilbagelevering af den købte vare i tilfælde af fortrydelse, skal du selv betale udgifterne hertil.
Vi refunderer din betaling uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Reklamationsret
Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb.
Når du handler hos os har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.
Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.


Persondata 
For at kunne handle med os, har vi brug for at registrere følgende oplysninger om dig:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart.

 

Klager
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til apoteket i åbningstiden, eller sende en mail til: auning@apoteket.dk


Forbehold og ansvarsfraskrivelse
Apoteket tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte/udgåede varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.