Australian Bodycare Foot repair 50ml

129,00 DKK

(inkl. moms)

Vejl. udsalgspris 129,00 DKK (inkl. moms)


Model/Varenr.: 221190
Lagerstatus: På lager
stk.

INDHOLD
50 ml

 

INGREDIENSER

Water/Aqua, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, 4-Terpineol, Xanthan Gum, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Sodium Caproyl Prolinate, Methylpropanediol, Caprylyl Glycol, Phenylpropanol, Sodium Chloride, Citric Acid.

* Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i ingredienslisten.

 

Har du problemer med kløe og svie mellem tæerne? Det går ikke over af sig selv.

 

Hvorfor klør og svier det mellem tæerne?

I de fleste tilfælde en helt ufarlig lidelse, som er nem at behandle. Så det er vigtigt, at du ikke bare ignorerer problemet, da det smitter og ikke går væk af sig selv.

 

Bakterier og svamp er ofte problemet. Derfor har vi udviklet en Foot Repair baseret på den naturlig Tea Tree Oil, som modvirker bakterier.

 

Aktiverne i produktet er nøje udvalgte til at modvirke kløe, rødme og brændende svie mellem tæer og kan bruges ved fodsvamp.

 

Vi har i mere end 30 år udviklet problemløsende hudplejeprodukter af højeste kvalitet. Alle vores naturlige aktiver er nøje udvalgt netop til dette produkt.

 

Hvordan bruger jeg Foot Repair?
Påfør en lille mængde gel på din finger og fordel et tyndt lag på de berørte områder. For at lindre kløe og svie mellem tæerne, anvend to gange dagligt på rene og tørre tæer, indtil symptomerne er aftaget.

 

Produktets tags

Der er ingen tags registreret.

Mine tags