Astion Skin Cure 75g

99,95 DKK

(inkl. moms)

Vejl. udsalgspris 104,95 DKK (inkl. moms)


Model/Varenr.: 221277
Lagerstatus: På lager
stk.

Effektiv pleje af eksem og kløe

 

Astion Creme Til Kroppen bekæmper eksem og behandler symptomer som kløende, tør og irriteret hud. Cremen styrker din huds naturlige skjold, og virker effektiv og nænsom.

  • Lindrer kløe
  • Understøtter hudens naturlige helingsproces
  • Genopretter hudens naturlige barrierefunktion
  • Tilfører fugt og beroliger tør, kløende og irriteret hud

Astion Creme Til Kroppen er også velegnet til børn med atopisk eksem.

 

Introduktion

 

Normal hud har en barriere, der forhindrer mikroorganismer som bakterier, vira og svampe i at trænge ind i huden, hvor de kan give skader på vævet. Normal hud har naturlige forsvarsmekanismer, der reparerer og genopretter beskadiget væv.

 

Har du tør eller meget tør, irriteret og kløende hud, f.eks. på grund af eksem/dermatit, er hudens naturlige barriere nedbrudt. Tør hud kan medføre kløe, og den kan forværres, hvis du fortsætter med at klø. Det kan starte en ond cirkel med yderligere kløe. Langvarig kløe kan medføre, at huden bliver irriteret og beskadiget.

 

Hvad anvendes Astion Creme Til Kroppen til?

 

Astion Creme Til Kroppen er en kløestillende creme. Den behandler kløe og irritation ved tør eller meget tør hud, der er typisk ved eksem. Symptomer og hudforandringer ved eksem omfatter sædvanligvis tørhed og kløe, eventuelt også rødme og afskalning. Astion Creme Til Kroppen lindrer disse symptomer. Astion Creme Til Kroppen er testet i flere kliniske undersøgelser og tåles.

 

Hvad indeholder Astion Creme Til Kroppen?

 

Astion Creme Til Kroppen indeholder det patenterede aktive indholdsstof Dermadexin®, et biolipid-niacin-kompleks. Dette aktive kompleks påvirker irritation i de yderste hudlag. Sammen med de øvrige indholdsstoffer i cremen opbygger det hudens naturlige barriere ved at lægge en tynd film over den irriterede hud. På den måde holder den fugten tilbage i hudlagene, og det øger hudbarrierens fleksibilitet. 

 

Dermadexin-komplekset udøver en dobbelt funktion på huden – det både lindrer kløe og genopbygger hudens naturlige beskyttende barriere.

 

Indholdsstoffer: Vand, flydende paraffin, cetostearylalkohol, glycerol, niacinamid, natriumcetostearylsulfat, glycerolmonocaprylat og benzylalkohol.

 

Hvordan skal du anvende Astion Creme Til Kroppen?

 

Vask hænderne, inden du anvender cremen. Påfør cremen i et tyndt lag på den irriterede hud to gange dagligt, morgen og aften. Fordel cremen jævnt. Fortsæt brugen af produktet, indtil hudens tilstand forbedres.

 

I kliniske undersøgelser var kløen sædvanligvis lindret i efter at have anvendt produktet i en uge og ved kraftig kløe i løbet af 2-3 ugers brug.

 

Efter brug af Astion Creme Til Kroppen anbefales det at anvende Astion Repair Cream 40 – 70 % dagligt. Astion Repair Cream indeholder det patenterede aktive indholdsstof Dermadexin® og virker forebyggende mod hudproblemer.

 

Produktets tags

Der er ingen tags registreret.

Mine tags

Kunder der har købt dette produkt har også købt